Na úvodní stránku





Obnoveny eziny Speed Express a Písmákův deník

Martin Fencl
Michal Nováček

2012-07-16

Různé

Přečteno: 10770

Komentářů: 4


V průběhu prázdnin obnovuje Informační centrum oddílů a klubů některé weby, které zanikly koncem loňského roku. Nyní přišly na řadu i eziny Speed Express a Písmákův deník.


Čtenáři ezinů Písmákův deník a Speed Express se konečně dočkali a oba magazíny se vrací na český Internet. Oba začínají od nuly, protože při rychlém stěhování webhostingů Informačního centra oddílů a klubů, nebyly zařezeny mezi pár vyvolených webů, které se přestěhovaly na Savanu a plynule pokračovaly.

Oba eziny, které koncem roku měly nedostatek článků se vracejí na Internet v podobě dvojprojektu. Někdejší šéfredaktoři Marťas a Písmák spojují své síly. Kdybyste viděli do jádra redakčního systému, tak byste viděli, že je to vpodstatě jeden ezin s dvěma designy, které se zobrazují podle toho, z které domény na něj přijdete. Převážná většina článků bude společných. Vychytávkou je to, že některé články je možno směrovat i pouze na jeden z ezinů, tedy buď jenom na Speed Express nebo jenom na Písmákův deník.

Speed Express se více specializuje na mládež, Písmákův deník na mládež a děti. Hranice je velmi sporadická a subjektivní, proto se také většina článků bude hoditě oběma ezinům a mají tedy společnou databázi, aby se eliminovalo nedostatku článků.

V nejbližších dnech doladíme ještě poslední detaily a potom pojedeme naplno v ostrém provozu. Protože začínáme od nuly, přineseme vám vedle nových článků, i několik článků archivních, které na našich ezinech kdysi vyšly, ale koncem loňského roku s nima zmizely.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor

Bez nadpisu

16.07.12 10.24

Míla

RE:RE:Super

16.07.12 10.22

Kuba

RE:Super

16.07.12 10.21

Písmák

Super

16.07.12 10.09

Kuba

Číst komentáře



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024



optimalizace PageRank.cz