Na úvodní stránku





Pozvánka na dva turnaje v začátku prázdnin

TAMeK

2013-07-01

Pozvánky

Přečteno: 4353

Komentářů: 0


V prvním prázdninovém týdnu vás zveme na dva turnaje ve stolním tenisu pro veřejnost.


Ve středu 3. 7. 2013 jste zváni na Prázdninovou Grand Prix Centra zábavy, o níž najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=425. Jde o samostatný turnaj v jedné výkonnostní kategorii, na němž se schází hráči různých výkonností. Tento turnaj začíná skupinami s postupem do dvou pavouků, které se dohrávají do konečného pořadí, což zajistí, že v závěru turnaje spolu hrají hráči stejné výkonnosti.

 

V neděli 7. 7. 2013 jste zváni na 3. ročník Prázdninového turnaje. Jde o turnaj dvouher a čtyřher stolního tenisu pro veřejnost ve dvou výkonnostních kategoriích, o němž najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=407.

 

První ročník tohoto turnaje se konal 6. 7. 2010 za účasti 21 hráčů ve třech výkonnostních kategoriích, jejichž vítězi se stali Martin Šulc (A – 17 hráčů), Václav Zahradník (B – 6 hráčů) a Miloslav Fuček (C – 3 hráči). Druhý ročník Prázdninového turnaje s ekonal 6. 7. 2011 za účasti 11 hráčů ve dvou výkonnostních kategoriích, jejichž vítězi se stali Bohuslav Fiala (A – 10 hráčů) a Václav Zahradník (B – 7 hráčů).

 

Turnaj se letos koná po dvou státních svátcích v neděli, kdy se již někteří hráči budou vracet z dovolených, takže doufáme, že bude zajímavá účast, protože o prázdninách se koná turnajů méně.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz