Na úvodní stránku





Seminář „Superpotraviny pro ženské zdraví, regulaci váhy a detoxikaci

TAMeK

2015-02-11

Různé

Přečteno: 1952

Komentářů: 0


Inga Bylinkina přijíždí koncem února do Prahy, kde povede dva semináře v Akademii léčivé výživy. 21. - 22. února 2015 bude přednášet o světových bylinách a Superfoods a 28. února - 1. března 2015 na téma Superpotraviny pro ženské zdraví, regulaci váhy a detoxikaci.


Inga je absolventem Academy of Healing Nutrition v New Yorku, se kterou nadále spolupracuje. Je jednou z jejích ředitelek a lektorem celostních wellness technik. Práce s bylinami je jí blízká již od dětství. Byliny patřily k nejčastěji používaným léčebným metodám v jejím okolí a vždy ji zároveň také velmi přitahovaly. Toto zaujetí ji neopouští ani dnes a jejich studiu se věnuje i nadále. Od roku 2005 studovala u mnoha bylinkářů a léčitelů používajících tradiční čínskou medicínu (TCM), k nimž patří například Michael a Lesley Tierra, JP Khalsa, Miles Coleman a Drew de Vittorio.

Inga je nadšenou zastánkyní myšlenky, že jídlo může být lékem a neustále zkouší nové možnosti použití těch nejlepších a nejúčinnějších potravin a bylin, které kdy lidé k léčení používali. Hodně času tráví ve své kuchyni – laboratoři, kde vymýšlí vlastní léčivá jídla, tonizující elixíry, bylinné receptury a přírodní kosmetiku. 

Více informací najdou zájemci na webu Akademie léčivé výživy: www.akademielecivevyzivy.cz


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024



optimalizace PageRank.cz