Na úvodní stránku





Chcete cvičit jógu kvalitně, kdykoliv a kdekoliv? Podpořte na Katalyzátoru vznik webového projektu MOJE JÓGA!

TAMeK

2015-04-06

Internet

Přečteno: 2203

Komentářů: 0


Pro začátečníky je šancí, jak vstoupit do světa jógy v doprovodu těch nejpovolanějších. Pro pokročilé je příležitostí potkat se ve virtuálním prostoru nejen se svými lektory, ale také objevit lektory nové a s nimi nové jógové inspirace. Pro všechny pak vítanou možností cvičit jógu kvalitně, kdykoliv mají chuť – bez ohledu na časové možnosti, věk, otevírací dobu a dostupnost jógového studia či jiná omezení…


Tím vším je MOJE JÓGA, nový webový server online jógových lekcí všech náročností a jógových stylů, do kterého se zapojí zásadní česká jógová studia /např. studio Karmayoga, Omyogastudio či Yogame / a řada zkušených jógových lektorů působících v Čechách. K realizaci svého druhu jedinečného projektu však zatím chybí finance. Na české platformě pro crowdfunding Katalyzátor (www.katalyzator.cz) se o vznik projektu může zasadit každý, kdo chce cvičit, a získat přitom i stylové odměny.

Pomůžete-li na svět projektu MOJE JÓGA, vykonáte dobrý skutek, vylepšíte svou karmu a snad i váš den bude hned radostnější. Navíc můžete získat designový vak na jógovou podložku z dílny Ilony Špačkové, protiskluzovou jógovou podložku české značky Yogavila jógové lektorky Zuzany Bergerové s motivem boha hudby a zpěvu Krišny anebo rovnou vak i s jógovou podložkou. Mezi lákavými odměnami, odstupňovanými podle výše příspěvku, je také měsíční, čtvrtletní, půlroční a roční permanentka do MOJÍ JÓGY, umožňující cvičit neomezeně, třeba každý den podle škály jógových videí. Speciálně pro projekt MOJE JÓGA vznikl ve spolupráci s českým papírnictvím Papelote jógový deník, grafika deníku je dílem Štěpánky Bláhovcové. Osobní zápisník oživený prvky jógové symboliky, průvodce vašimi dny, myšlenkami, vaší jógou, získáte na oplátku za 550 Kč. A co třeba individuální videolekce jógy na míru od tvůrců MOJÍ JÓGY i s osobním pozdravem? I tato originální odměna je připravena pro ty, kdo na www.katalyzator.cz přispějí na spuštění české platformy jógových hodin MOJE JÓGA.

MOJE JÓGA je dílem lidí, pro které se jóga stala součástí života, a chtěli by, aby její sílu, blahodárný vliv na tělo a mysl mohlo zažívat co nejčastěji co nejširší spektrum lidí. Jejich snaha určitě stojí za podporu!

Více na: http://www.katalyzator.cz/projekt/25-moje-joga


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024



optimalizace PageRank.cz