Na úvodní stránku





Novinky od Bontonfilmu na BD - Oblíbená zvířátka z Madagaskaru jsou tady ve všech třech dílech!

TAMeK

2015-05-11

Kultura

Přečteno: 3622

Komentářů: 0


Přinášíme nabídku Bontonfilmu.


Madagaskar

Režie: Eric Darnell, Tom McGrath 

Hlavními hrdiny příběhu jsou čtyři rozmazlená zvířátka z newyorské zoo, která by mohla do konce svých životů dostávat svůj denní příděl obdivu a krmení, kdyby zebru Mártyho nezasáhla krize středního věku a on se za pomoci šikovných tučňáků nerozhodl ilegálně uprchnout. Jeho kamarádi, lev Alex, hrošice Glórie a žirafa Melmen, se za ním vydávají do newyorských ulic, čímž odstartují řetězec jen těžko uvěřitelných událostí, které je přivedou až na pobřeží exotického ostrova Madagaskar. Tady se tito rodilí Newyorčané musí prvně v životě postarat sami o sebe a naučit se přežít v divočině, což může být pro zchoulostivělého lva, potrhlou zebru, pragmatickou hrošici a žirafu – hypochondra mnohem náročnější, než by se na první pohled mohlo zdát.

Cena: 399 Kč (cena BD)

Madagaskar 2

Režie: Eric Darnell, Tom McGrath 

Naši oblíbení zvířecí trosečníci jsou zpátky – stále spolu a stále ztraceni! MADAGASKAR 2 od společnosti DreamWorks Animation je „ještě lepší než jednička!“ (FOX-TV). Při této neuvěřitelně zábavné komedii se vydáte na divoké africké dobrodružství, jaké jste dosud nezažili a při kterém se zaručeně nepřestanete hlasitě smát.

Cena: 399 Kč (cena BD)

Madagaskar 3

Režie: Eric Darnell, Tom McGrath, Conrad Vernon 

Vaše oblíbené postavy jsou zpátky a s nimi i jejich dosud nejzábavnější dobrodružství! Alex, Marty, Melman a Gloria se ocitají na cestě po Evropě v úžasně vtipné komedii, při které se podle kritiků budete „smíchem popadat za břicho!“ (Daily Star). Naši hrdinové se společně s králem Jelimánem toužícím po slávě a s tučňáky stávají součástí cirkusu, aby unikli kapitánce Chantal DuBois z organizace na odchyt zvířat. Bombastický příběh a svérázné nové postavy jsou zárukou, že si fi lm zamiluje úplně každý.

Cena: 399 Kč (cena BD)


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz