Na úvodní stránku





Zveme vás na Letní turnaj mládeže

TAMeK

2015-06-01

Pozvánky

Přečteno: 3704

Komentářů: 0


Pokračuje série turnajů mládeže okresní úrovně ve stolním tenisu. V pořadí šestý turnaj hostí Lokomotiva Vršovice.


Po ukončení provozu herny stolního tenisu Centrum zábavy Karlín, kde proběhly první tři turnaje ve stolním tenisu v kategoriích mláídeže na okresní úrovni, které jsou vhodné i pro neregistrované hráče, se místa turnajů pohybují na Praze 10 ve Vršovicích. Dvakrát je hostil Billiard club Harlequine a tentokrát se dějiště posune jenom o pár desítek metrů vedle na do herny Lokomotivy Vršovice, Sportovní 1380, Praha 10, což je kousek od zastávky Bohemians tramvají 7 a 24.

 

Termíny turnajů pro jednotlivé kategorie i s aktuálními propozicemi najdete v kalendáři akcí. V sobotu se bude hrát od 9.00, kdy začíná prezence, která je do 9.15 (samotný začátek v 9.30) kategorie nejmladšího žactva. Kategorie dorostu a staršího žactva začnou v sobotu od 14.00 prezencí účastníků, která je do 14.15 (samotný začátek do 14.30). Předpokládaný konec je mezi 16. až 17. hodinou.

 

V neděli bude na programu kategorie mladšího žactva, která začíná od 9.00, kdy začíná prezence, která je do 9.15 (samotný začátek v 9.30).

 

Závěrečné turnaje této série Velké ceny Centra zábavy Karlín budou na programu 20. a 21. 6. 2015 a s největší pravděpodobností se budou konat na čtvrtém působišti v sokolovně replicas de relojes de lujo v Ďáblicích. Pro starší žactvo a dorost to budou v pořadí sedmé turnaje, pro mladší a nejmladší žactvo to budou turnaje finálové TOP16, na které bude nominováno 16 v pořadí nejlepších hráčů a náhradníci. Ve všech kategoriích na tomto závěrečném turnaji budou uzavřeny i celkové série 1. ročníku a předány za ni ceny – za dvouhru poháry, za čtyřhru medaile a jako ceny poukázky do prodejny Vše na stolní tenis, která je generálním sponzorem tohoto turnaje.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz