Na úvodní stránku





Pozvánka na Vánočně novoroční rodinný trojboj do Ďáblic

TAMeK

2016-12-26

Pozvánky

Přečteno: 3270

Komentářů: 0


Centrum Ďáblice vás zve na Vánočně novoroční trojboj dvougeneračních rodin.


Ve středu 28. 12. 2016 od 18 hodin jste zváni do Centra Ďáblice na Vánočně novoroční rodinný trojboj. Tuto akci si pro vás připravili Ďáblové Praha, z.s. ve spolupráci s TTC Praha, z.s.

 

Zúčastnit se mohou nejenom dvougenerační rodinné týmy, ale i týmy MIX, tj. libovolně složené. Tím bude snad posílena účast, protože hodně lidí odjíždí po Vánocích na hory.

 

Startovní za tým je 200,-- Kč. První disciplínou bude turnaj ve stolním tenisu - zvlášť dospělí a zvlášť děti. V každém turnaji bude samosttaně stanoveno pořadí.

 

Druhou disciplínou budou závody RC modelů aut na vysílačku. Jede se auty pořadatelů, takže nemusíte mít vlastní auto. Opět se budou hodnotit samostatně dospělí a samostatně děti, takže vzniknou dvě pořadí.

 

Třetí disciplinou bude házení míčky. Zde soutěží spolu oba členové týmu.

 

Každý tým získá bodový koeficient jako pořadí dítěte ve stolním tenisu (např. 2. místo), pořadí dospělého ve stolnín tenisu (např. 3. místo), pořadí dítěte v závodech aut (např. 5. místo), pořadí dospělého v závodech aut (např. 4. místo) a pořadí dvojice v házení míčky (nejvíce úspěšných hodů za minutu) např. 2. místo. Koeficient tohoto týmu dle příkladu bude 16. Vítězem se stane tým s nejmenším koeficientem. V případě rovnosti rozhoduje absolutně nejlepší pořadí v kterékoli disciplíně. Samostatně budou hodnoceny rodinné týmy a MIX týmy.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz