Na úvodní stránku





Internet mládeži bilancoval roční činnost

TAMeK

2017-02-10

Různé

Přečteno: 3469

Komentářů: 0


Minulý týden bilancoval Internet mládeži, z.s. na výroční členské schůzi svoji činnost.


Výroční členskou schůzi zahájil ředitel Miloslv Fuček zprávou o činnosti, v které konstatoval: "Internet mládeži má za sebou 21 let své činnosti a stojí před ním dvaadvacátý rok. V tomto roce došlo k úplné transformaci z občanského sdružení na spolek a také k transformaci činnosti - nyní se spolek zabývá už pouze provozem intenretových portálů pro děti a mládež.

Provoz kancelář nadále funguje díky spolupráci s TTC Praha, TJ Stolní tenis Praha, TJ ORS Praha a Ďáblové Praha, z.s.  a dále Ing. Miloslav Fučka, kteří se na jejím provozu finančně spolupodílejí a spoluvyužívají ji. 

Bývalá klubovna je nyní kombinována s druhou kanceláří. Vzhledem k jejímu většímu prostoru je možno ji využívat i jako malou klubovnu, mohla by posloužit třeba Klubu stolních her a šipek. Zatím slouží převážně na schůze a jako druhá kancelář.

V provozu nadále udržujeme portály Magazín eKamarád, Dětská seznamka, Tisková agentura mladých eKamarád, Speed Express a Písmákův deník. Spuštění portálů Teen-ager.cz a Osídlení.cz bylo zatím odloženo."

Následovala zpráva o hospodaření za rok 2016, která vyšla pozitivně. Mírný zisk 874,18 Kč znamená prakticky vyrovnaný rozpočet.

Dále byl schálen plán činnosti a rozpočet na letošní rok a probírala se výroční zpráva za rok 2016, která byla nakonec jednomyslně schválena.

Pro letošní rok Internet mládeži žádné převratné změny nechystá. "Na nějaké výraznější akce chybí finance a personální kapacity", vysvětluje Václav Fabián."V současné době máme jednoho webového programátora a administrátora v jedné osobě, který vše dělá plně dobrovolnicky. Takže jeho kapacitu plně vytěžuje Magazín eKamarád a Dětská seznamka. Udržení jejich provozu je naší prioritou."

Schválená výroční zpráva by se během tohoto týdně měla objevit na internetových stránkách.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz