Na úvodní stránku





BIO kosmetika pro děti bezpečně chrání, vyživuje a zklidňuje citlivou pokožku

TAMeK

2020-04-06

Různé

Přečteno: 2062

Komentářů: 0


Přírodní kosmetika z těch nejčistších ingrediencí v bio kvalitě je pro citlivou dětskou pokožku jasnou volbou. Žádné syntetické parfémy a konzervanty, které bývají častými původci nežádoucích alergických reakcí, jen láskyplná péče v každém doteku.


Essere BIO Dětský krém s výtažky slunečnice a arganu

Multifunkční krém pro děti z přírodních ingrediencí se skvěle hodí pro každodenní použití, včetně péče při přebalování zabraňující opruzeninám. Zklidňující výtažky z heřmánku a arganu předcházejí zarudnutí pokožky, extrakty z oliv, avokáda a aloe zanechávají pokožku jemnou a hladkou, tónovanou a vláčnou, ale ne mastnou. V prodeji na www.damibio.czza 299 Kč (150 ml).

 

Essere BIO Dětský šampon pomeranč a heřmánek

BIO pečující dětský šampon s výtažky z pomeranče a heřmánku je vhodný pro časté používání. Šampon je obohacený o rostlinné povrchově aktivní látky z kokosového oleje a glukózy, obsahuje také výtažky ze sléze a heřmánku. Jejich ochranné a zvláčňující vlastnosti zajišťují, aby vlásky byly hebké a snadno se rozčesávaly. V prodeji na www.damibio.czza 299 Kč (250 ml).

 

Essere BIO Dětský sprchový gel heřmánek a argan

Sprchový gel je bohatý na rostlinné výtažky a má jemný a účinný čisticí efekt, bez změny fyziologického pH pokožky dítěte. Speciální formulace zabraňuje podráždění kůže, zarudnutí a popraskání kůže díky synergickému zklidňujícímu a osvěžujícímu účinku extraktů z heřmánku, měsíčku a smilu italského. V prodeji na www.damibio.cz za 299 Kč (250 ml).

 

Essere BIO Molekula, léčebné balení pro děti podporující oxytocin

Balíčky z přírodní kosmetiky, tzv. Molekuly, jsou cíleně nakombinovány tak, aby tělo, pleť i vlasy dostaly tu správnou dávku štěstí, radosti či povzbuzení…Relaxační balíček zklidňuje a hýčká citlivou, jemnou dětskou pokožku. Molekula obsahuje: BIO Dětský šampon pomeranč a heřmánek, BIO Dětský sprchový gel heřmánek a argan, BIO Dětský krém s výtažky slunečnice a arganu. V prodeji na www.damibio.cz za 1079 Kč (250 ml, 150 ml, 250 ml).

 

 

Ambadué BIO Dětský krém

Vyživující a zklidňující krém je ideální pro dětskou pokožku na těle i obličeji. A pozor, upotřebí jej i starší děti či maminky, protože krém skvěle hojí boláčky po akné. V prodeji na www.damibio.czza 1039Kč (100 ml).

 

Ambadué BIO Dětský olej

Pečující dětský olej obsahuje směs vzácných organických olejů zajišťujících tu nejlepší péči o dětskou pokožku – např. organické aloe vera, hyaluronová kyselina s vysokou molekulovou hmotností, panthenol, organický heřmánkový a margueritový olej ad. Vůně oleje působí výborně při aromaterapii matky a dítěte. V prodeji na www.damibio.cz za 1 399 Kč (50 ml).

 

Ambadué BIO Duo

Dětská péče v kombinaci vody a oleje pro čištění, zklidnění, vyživení a ochranu nejjemnější dětské pokožky. Duo obsahuje kvalitní organické oleolity a kyselinu hyaluronovou s vysokou molekulovou hmotností, intenzivně hydratuje. V prodeji na www.damibio.cz za 1179 Kč (150 ml).

 

Ambadué BIO Plenkový krém

Zklidňující krém je ideální pro péči o dětskou pokožku v oblasti plenek, kde zabraňuje vzniku zarudnutí a opruzenin. Obsahuje oxid zinečnatý a jedinečnou směs hojivých látek. V prodeji na www.damibio.czza 899 Kč (100 ml).

 

Ambadué BIO Dětský balíček chlapečci / Ambadué BIO Dětský balíček holčičky

Výběr té nejkvalitnější dětské BIO kosmetiky + BIO bavlněná taštička ZDARMA jako dárek! Balíček obsahuje: Jemný krém na obličej a tělo Baby cream, který propojením vysoce kvalitních funkčních složek chrání, zklidňuje a vyživuje dětskou pokožku. Vzácný eudermický olej Baby oil s pečlivě vybranou směsí olejů (organické aloe vera, hyaluronová kyselina s vysokou molekulovou hmotností, panthenol, organický heřmánkový a margueritový olej ad.). Nappy Cream – jemný krém s jedinečnou směsí hojivých látek na zklidnění a ochranu dětské pokožky v oblasti plenek, kde kontakt s dráždivými látkami způsobuje časté zarudnutí. Dvoufázová emulze Duo na bázi vody a oleje pro čištění, zklidnění, vyživování a ochranu dětské pokožky. Duo obsahuje kvalitní organické oleolity a kyselinu hyaluronovou s vysokou molekulovou hmotností a vydatnými hydratačními schopnostmi. V prodeji na www.damibio.cz za 4499 Kč (50 ml, 100 ml, 100 ml, 150 ml).

 

DAMIBIO

DAMIBIO je portálem přírodní kosmetiky, která původem pochází převážně z Itálie. Vstupní suroviny rostlinného původu byly vypěstovány certifikovaným bio způsobem. Vybrané značky reprezentují vždy to nejlepší v dané kategorii a jejich majitelé osobně ručí za kvality svých produktů. Italské podnebí je ideální pro pěstování bylin a plodů, které jsou základem veškeré kosmetiky na portálu DAMIBIO. Zajímavé jsou příběhy majitelů značek, které DAMIBIO exkluzivně zastupuje. Najdeme mezi nimi mladou vědkyni, která se svojí profesorkou vyrábí kosmetiku z pivního sladu se světovým patentem nebo třeba rodinu z okolí Neapole, která většinu bylinek pěstuje na svých polích a používá staré recepty ještě z římských dob. Šnečí farma u Rimini, kde celá vesnice pěstuje humánním způsobem přes 2 milióny šneků, je jen třešničkou na dortu exkluzivní nabídky, která zatím nemá v ČR obdoby.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz