Na úvodní stránku





Kroky pomáhají -- benefiční sportovní výzva se Světlanou Nálepkovou

Program H.E.A.T. umožňuje udržet fyzickou kondici a zdraví pomocí vedeného tréningu chůze. Chůze na pásech, které rozchodíte vlastní silou, je u nás hitem už deset let. Pomáhá shazovat kila těm, kteří už propadli trudnomyslnosti. Pomáhá vrátit kondici maminkám po porodu i ženám středního věku, které se rozhodnou, že ještě nevzdají péči o samu sebe.

Návštěvníkům veletrhu Bojujeme s tuky připravil H.E.A.T. Program akci "Kroky pomáhají". Pojďte společně s instruktory H.E.A.T. Programu, herečkou a zpěvačkou Světlanou Nálepkovou a organizací Brontosauři v Himálajích! Rezervujte si lekce na jednom ze sta strojů, které budou přímo na výstavišti v Letňanech, a podpořte dobrou věc.

Díky dobročinné akci Kroky pomáhají podpoří každý účastník lekce H.E.A.T. Programu činnost organizace Brontosauři v Himálajích, která pomáhá rozvoji školy ve vesnici Mulbekh v Malém Tibetu v severní Indii a je jedinou Českou organizací, jejíž rozvojový projekt spolufinancuje Jeho Svatost 14. dalajlá! ma. Známá herečka a zpěvačka Světlana Nálepková je patronkou projektu.

S H.E.A.T. Programem pomůže skutečně každý krok. Jedna lekce znamená 5000 kroků, které prospějí nejen zdraví každého, ale také finančně. Každý účastník přispěje částkou 50 Kč a celkově by chtěli organizátoři vybrat alespoň 20.000 Kč.

5. dubna tedy pomůžete dvakrát -- svému tělu i dětem v dalekém městečku. Dobrý pocit stojí za trochu námahy a naše společná energie rozzáří úsměvy nejen nás, kteří se sejdeme v Praze v Letňanech. Akce probíhá v rámci veletrhu Bojujeme s tuky 4. -- 5. dubna 2014 v Letňanech.



Přidání komentáře k článku Kroky pomáhají -- benefiční sportovní výzva se Světlanou Nálepkovou



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz