Na úvodní stránku





Pojďte slavit s Pionýrem!

Pionýrská Pětadvacítka
Co vás čeká, když pozvání přijmete? V nabídce najdete spoustu různorodých akcí. Některé z nich jsou spíše pro současné i bývalé členy oddílů, jako 25 hodin v klubovně, strávených hrami, povídáním a vzpomínáním nad kronikami, ale většina jich bude zcela otevřených. Půjde například o turnaj v 25 deskových hrách, pochod 25 km, pohádkový les s 25 úkoly na trase, výlety na 25 vyhlídek v regionu a podobně. Všechny spojuje pohyb, aktivita, číslo 25 a pozvání k návštěvě. Stačí jen otevřít nabídku na www.pionyr.cz a zjistit, co vše se ve vašem okolí bude dít.

25. výročí
Před pětadvaceti lety, 20. ledna 1990, bylo v Brně Mimořádnou konferencí pionýrských pracovníků rozhodnuto o obnovení činnosti Pionýra v návaznosti na období samostatnosti z let 1968-1970 a v duchu nejlepších zkušeností z dlouholeté tradice různorodé zájmové činnosti. Po čtvrt století je Pionýr stále jednou z nevýznamnějších organizací dětí a mládeže u nás a působí ve všech krajích ČR! .

Oslavy tohoto výročí probíhají celý rok a mají mnoho podob. Kromě "Pětadvacítek" bude další výraznou akcí Republikové setkání pionýrských oddílů (RESET) 12. až 14. června na pražském Džbáně. Během něj se sejdou pionýři, děti i vedoucí, z celé republiky na víkend plný her, soutěží, výletů, zábavy a zážitků. Na sobotu 13. června je také připravena velká kostýmová hra s trasou po historické Praze, která bude stejně jako právě startující "Pětadvacítky" otevřená všem zájemcům!

Pro zajímavost
* Od roku 1990 pracuje Pionýr jako zcela samostatná a svébytná organizace -- bez vazeb na náboženské, politické či jiné ideologie. Více o novodobé historii Pionýra najdete na: www.pionyr.cz/o-pionyru/vyroci
* Pionýr je dnes již trojnásobným držitelem statutu "Organizace uznaná státem pro oblast práce s dětmi a mládeží".
* Aktuálně doporučujeme vaší pozornosti tradiční projekt Opravdu dobrý tábor, který již 11 let pomáhá rodičům i dětem s výběrem toho správného letního dobrodružství. Vše podstatné včetně nabídky konkrétních táborů najdete na: www.dobrytabor.cz



Přidání komentáře k článku Pojďte slavit s Pionýrem!



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024



optimalizace PageRank.cz