Na úvodní stránku





Radio City už podeváté rozsvítí Prahu

Také letos může každý sponzorovat svou vlastní žárovku na tomto stromě, poslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS ZAROVKA na číslo 87 777 a symbolicky si ji rozsvítit na webových stránkách www.radiocity.cz. Cena jedné této dárcovské SMS je 30 Kč.

 

Letošní výtěžek podpoří Nadaci Jedličkova ústavu získat finanční prostředky na kompenzační a ergoterapeutické pomůcky pro děti a mladé lidi s tělesným handicapem. Zajištění těchto pomůcek je důležitou možností jak dosáhnout zlepšení kvality života dětí a mladých lidí s tělesným postižením. Patrony se letos stali: herečka Zlata Adamovská, herec Petr Rychlý a biatlonista Ondřej Moravec.

 

Projekt „Rozsviťte s námi Prahu!“ odstartoval v pondělí 2. listopadu a vyvrcholí 28. listopadu na Staroměstském náměstí, kde bude za přítomnosti zástupce patronů projektu a moderátorů radia City Vojty Eflera a Ivy Lecké předán symbolický šek s vybranou částkou ředitelce Nadace Jedličkova ústavu. Chybět nebude ani zatím utajená známá osobnost, která poté osobně rozsvítí tradiční vánoční strom. V den rozsvícení stromu odstartují na Staroměstském a Václavském náměstí tradiční staročeské trhy.

 

Radio City děkuje všem posluchačům i patronům projektu „Rozsviťte s námi Prahu“ a především všem Pražanům, kteří se do tohoto prospěšného projektu zapojí.

 

Mgr. Michal Krčmář, marketing manager radia City



Přidání komentáře k článku Radio City už podeváté rozsvítí Prahu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024



optimalizace PageRank.cz