Na úvodní stránku





Nábor do oddílu stolního tenisu mládeže TTC Praha

Nábor nových členů probíhá od pondělí 5. 9. 2016 v Centru stolního tenisu Praha, Kokořínská 204/28, Praha 8 - Ďáblice na všech trénincích mládeže. Tréninky se konají v pondělí od 15.30 do 17.00 hodin, ve středu a čtvrtek od 16.00 do 18.00 hodin.

 

Tréninky vede trenér licence C a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé hráče. "Vedle hráčů, kteří klub reprezentují v registrovaných soutěžích, zde trénují i hráči s menším talentem, kteří hrají pouze rekreačně", vysvětluje trenér ing. Miloslav Fuček.

 

Pokud děti nemají vlastní pálku nebo mají pálku nevyhovující, v oddílu jim zapůjčí testovací pálku a pomohou jim natestovat vhodnou pálku, kterou si potom mohou prostřednictvím oddílu zakoupit. Oddíl svým hráčům na nové pálky, doporučené trenérem, přispívá díky dotacím od MČ Praha 8 až 400,-- Kč, popř. na výměnu obehraného potahu až 200,-- Kč.

 

Hráči trénují na šesti stolech značky Stiga a na sedmém stole mají k dispozici tréninkového robota. "K vylepšení pohybu nohou, který je pro stolní tenis velmi důležitý, využíváme švihadla, atletický žebřík a různé pohybové soutěže třeba s kužely apod.", vysvětluje trenér, s kterým si můžete nábor domluvit i telefonicky na čísle 603 451 965.



Přidání komentáře k článku Nábor do oddílu stolního tenisu mládeže TTC Praha



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024



optimalizace PageRank.cz