Na úvodní stránku





Klub království hraček představuje nové výhody

Zavedení novinek, které zjednoduší pravidla klubu i systém čerpání slev, by mělo sloužit ke zvýšení spokojenosti a častějšímu využívání členských výhod stávajícími členy a současně přilákat nové.

Sbírejte dukátky, nakupujte výhodněji

Novinkou v Klubu království hraček, která bude spuštěna v průběhu května na kamenných prodejnách Bambule Království hraček a e-shopu www.bambule.cz, jsou slevy ve formě dukátků. Ty členové klubu získají nákupem vybraných produktů a následně je mohou proměňovat za slevy v dalších nákupech. Výše slevy na další nákup je tedy určena počtem nasbíraných dukátků, přičemž jeden dukátek má hodnotu 1 Kč. Dukátky může zákazník uplatnit na kterýkoli další nákup v jakékoli výši, takže může získat i celý nákup zdarma – záleží na výši nasbíraných dukátků.

Jednoduchý systém čerpání slev

Při nákupu v hodnotě do 500 Kč, získá člen klubu až 25 dukátků, což představuje 5 % z ceny daného produktu, při nákupu ve výši do 1 000 Kč pak až 100 dukátků, tj. 10 % z ceny daného produktu. Nakoupí-li produkt v ceně nad 1 001 Kč, získá více než 150 dukátků, tj. 15 % z jeho ceny. Slevy se počítají z každého vybraného produktu na účtence.

 

Navíc se dukátky, a tedy i následné slevy, vztahují na všechny oblíbené značky a produkty včetně celého sortimentu hraček Lego, Monopoly, Baby Born, My Little Pony, Hatchimals, LOL, Bakugan, Tlapková patrola, Dino, Albi, Ultraplastelína, So Slime, Phlat Ball a řadu dalších. Týká se až 70 % sortimentu.

Kromě této novinky mohou členové klubu využívat další výhody. Mezi ně patří speciální klubová nabídka produktů, které mohou členové nakoupit za výhodné klubové ceny. A v době narozenin a jmenin svých dětí a vnoučat si mohou členové vyzvednout na prodejnách překvapení.

Nové výhody budou prozatím fungovat pouze v síti kamenných prodejen Bambule Království hraček a od druhé poloviny května také na e-shopu www.bambule.cz. V síti hračkářství Sparkys a na e-shopu Sparkys, které se k novým pravidlům připojí v průběhu roku 2020, budou členové klubu i nadále moct uplatňovat stávající členské výhody.

 

Pokud si také chcete začít užívat atraktivních výhod Klubu království hraček, stačí se zaregistrovat na webové stránce www.klubhracek.cz, nebo přímo v některé z kamenných prodejen, které se již brzy znovu otevřou.

 

www.klubhracek.cz

www.bambule.cz

www.sparkys.cz

 



Přidání komentáře k článku Klub království hraček představuje nové výhody



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024



optimalizace PageRank.cz