Na úvodní stránku





Letní plavba lodí po Berounce – zážitek pro celou rodinu

TAMeK

2015-09-23

Různé

Přečteno: 3618

Komentářů: 0


Vydejte se na osvěžující letní plavbu po Berounce na převozní lodi Kazi! Přívoz Kazín navazuje na bezmála devítisetletou tradici převoznictví na řece Berounce v této oblasti a v současné době prioritně obsluhuje přímé spojení mezi levým a pravým břehem.


Loď Kazi spojuje přístaviště Mokropsy a Kazín od 9:50 do 19:00 dle jízdního řádu. Cestující také každodenně mohou využít možnosti zúčastnit se vyhlídkové plavby. V době mimo jízdní řád si zájemci mohou loď objednat individuálně na privátní plavby.

K přívozu pod Kazínskou skálu vede navíc mnoho turistických cest, jedna z nejlákavějších je trasa z Prahy, vedoucí přes zbraslavské lesy, kolem známého televizního vysílače Cukrák s nádherným výhledem na Berounku, pokračující dolu k řece přímo k našemu přívozu. Tam je možné nalodit se i s kolem na loď Kazi, kde odpočívajícím cyklistům podá výklad o berounských březích a zajímavostech z černošické historie i současnosti náš kapitán. Po konci plavby můžete pokračovat na vlak z druhého břehu, který vás doveze zpět do centra Prahy. Více informací naleznete na webu: www.privozkazin.cz a také na Facebooku, kam mohou i návštěvníci přívozu přispívat fotografiemi z plaveb: www.facebook.com/privozkazin.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024



optimalizace PageRank.cz