Na úvodní stránku





Jarní program v Zahradě Bubec v pražských Řeporyjích otevírá pestrý program pro všechny generace

TAMeK

2016-03-15

Pozvánky

Přečteno: 3599

Komentářů: 0


Po loňské revitalizaci okolí ateliéru sochaře Čestmíra Sušky v pražských Řeporyjích se na jaře otevírá veřejnosti v plné kráse Zahrada Bubec. Zahrada nabídne zajímavé lektorské programy školám a rodinám s dětmi, ale i možnost relaxace jakémukoliv návštěvníkovi.


Na Zahradě Bubec pěstují kromě zeleniny především kulturu, umění a dobré sousedské vztahy. Oáza klidu nedaleko Prokopského údolí, a přitom v pohodlné dostupnosti z centra metropole, nabízí volnočasové aktivity pro obyvatele celé Prahy i jejího okolí. „První letošní akcí bude 19. března Vítání jara, na které se se zdejšími obyvateli a místní komunitou poradíme, jak by měla jarní Zahrada vypadat a co by v jejím programu nemělo chybět. Každý může na náš jarní sněm dorazit a přidat se k nám,“ informuje Kristina Němcová ze Studia Bubec.

Na Vítání jara navážou v březnu a v dubnu v Zahradě Bubec výtvarné dílny a workshopy pro zájemce všech generací. Nedílnou součástí budou sousedské slavnosti, divadelní představení či oslavy svátků a tradic. „Oficiální otevření Zahrady se bude konat 22. dubna v rámci oslav Dne Země,“ říká Němcová.

Na své si na Zahradě Bubec přijdou také maminky s malými dětmi - od 26. dubna se v Řeporyjích mohou například pravidelně scházet na dopoledních minibazarech s dětským oblečením a hračkami. „Stejně tak hlavně pro rodiny s dětmi budou určené kutilské workshopy, na kterých se naučí vytvářet předměty z přírodního nebo recyklovaného materiálu,“ sděluje Němcová.

Zároveň upozorňuje i na atraktivní novinku pro přírodymilovné Pražany.  Prostornou Zahradu v klidné části Prahy si mohou pronajmout k pořádání firemních teambuildingů, soukromé party či narozeninových oslav. „Ne pro každého jsou ideální barová či restaurační prostředí v centru metropole. Naše Zahrada je sice v Praze, zároveň tu ale dýchá venkov a domácí atmosféra,“ láká na prostory nejen děti a rodiče, ale také podnikatele a firmy Němcová.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024



optimalizace PageRank.cz