Na úvodní stránku





Nábor nových hráčů do oddílu mládeže TTC Praha

TAMeK

2018-01-08

Sport

Přečteno: 3229

Komentářů: 0


Oddíl mládeže TTC Praha provádí nábor nových hráčů – žáků a žákyň.


Zahájili jsme nábor nových hráčů zejména ročníků 2010 až 2004, individuelně i starších. Trénujeme v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8.

 

Přípravka pro nejmenší má tréninky ve čtvrtek od 15 do 16 hodin. K dispozici jsou dva ministoly. Tyto tréninky jsou zaměřeny hlavně na rozvoj pohybové motoriky a obratnosti.

 

Ostatní tréninky jsou v pondělí od 15.30 do 17.00 hodin a ve středu a čtvrtek od 16.00 do 17.30 hodin. Při tréninku využíváme tréninkový robot a sparinga.

 

Trénujeme na sedmi stolech. Tréninky vede trenér licence B. Zájemcům můžeme natestovat i vhodnou pálku, kterou si potom mohou našim prostřednictvím zakoupit.

 

Hráče v oddílu dělíme v rámci každé tréninkové skupiny do tři kategorií. A – hráči trénující výkonnostně, kteří mají snahu se lepšit a trénují naplno a chodí na turnaje. Tito hráči by měli trénovat aspoň dvakrát týdně. Mají možnost přednostně trénovat na tréninkovém robotu či se sparingem, trenér se jim věnuje více a přispějeme jim i na natestovanou pálku.

 

V kategorii C jsou hráči, kteří se chtějí stolním tenisem pouze zabavit a stolní tenis vnímají více jako zábavu než sport.

 

V kategorii B jsou hráči, kteří se sice lepšit chtějí, ale nejsou natolik zapáleni do stolního tenisu a nebo mají více jiných zájmů, kterým dávají větší prioritu. Tito hráči v průběhu tréninku trénují s hráči kategorie C, kterým se trenér tolik nevěnuje a příležitostně si občas zatrénují s hráči kategorie A pod důkladnějším dohledem trenéra.

 

Podrobnější informace získáte od trenéra buď před začátkem tréninku nebo telefonicky na 603 451 965. Trénink si můžete přijít vyzkoušet.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz