Na úvodní stránku





CVVZ 2020 on line

TAMeK

2020-11-09

Pozvánky

Přečteno: 1928

Komentářů: 0


Celostátní velká výměna zkušeností, která se měla konat o tomto víkendu v Českých Budějovicích se kvůli pandemii koronaviru nemůže uskutečnit. Proběhne tedy alespoň on line.


Pořadatelé budějovické CVVZ by byli rádi, kdybyste se zapojili do on line CVVZ, kterou chtějí umožnit sdílení zkušeností v době, kdy se nelze setkat osobně. Lektoři tedy budou místo klasického vedení přednášek natáčet videa, která budou v termínu CVVZ a ještě několik dní po, k dispozici jejím virtuálním účastníkům. Vyzývají tedy všechny, kdo mají nějaké zkušenosti, aby se s nimi podělili natočením videa v maximálné délce 90 minut na téma, které je vám blízké. Můžete poslat video z vaší činnosti nebo se podělit o zajímavou hru či on line zkušenost.

 

Přes server Adam CZ se na vás pořadatelé obracejí s prosbou: „Na naší online CVVZ bychom chtěli představit i kategorii tipů na programy s dětmi. Můžete v pár minutkách ukázat např. hry, které u vás v oddíle mají úspěch, krátké návody na vyrábění apod. V současné situaci ohledně koronaviru jistě všichni ocení i tipy na online alternativy činností s dětmi (oddílových schůzek, kroužků, distanční výuky…) a obecně informace o tom, jak zrovna vaši činnost epidemie zasáhla a jak se vám s tím podařilo vypořádat. Zároveň také budeme rádi, když se s námi podělíte o videa z táborů či oddílových akcí (klidně i staršího data).“

 

Video nemusí být v profesionální úrovni, prostor dostanou i začátečníci. Video může být libovolně krátké, nemusí naplnit přednáškový čas 90 minut.

 

Další podrobnosti najdete na http://www.adam.cz/clanek-2020110001-cvvz-celostatni-vzajemna-vymena-zkusenosti-2020-online.html. Další informace, včetně historie této akce, najdete na www.cvvz.cz. Videa můžete posílat ale už jenom do 10. 11. 2020. A následně potom o víkendu hurá na internet, kde bude CVVZ 2020 probíhat na adrese www.cvvz.cz.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz