Na úvodní stránku





Bude mít nějaký alamanach i SKSK ČR?

SKSK ČR dalo mnoha členům zajímavé prožitky v letech 1992 až 2003. V době, kdy se chystají almanachy pro Internet mládeži, z.s. a TJ ORS Praha, napadá mě, zda vznikne i nějaký alamanach pro SKSK ČR. Dle mého názoru by to byl určitě zajímavý počin. Míla Fuček, který byl prvním náčelníkem SLSK ČR a toto sdružení zakládal, s tím souhlasí. Problémem ale je, že SKSK ČR zaniklo a tak nemá almanach kdo vyrobit. A bohužel je to taky aspoňn trochu o penězích, kdyby se dělal v té nejskromnější podobě.

 

„Otázkou je, zda by se k této aktivitě připojili i vedoucxí thnedjších středisek“, říká Míla Fuček, někdejší náčelník SKSK ČR a současný ředitel Inteneret mládeži, zs., který k tomu má co říct i z pozice vedoucího spolku, který převzal odkaz SKSK ČR včetně Magazínu eKamarád a inventáře Oblasti Praha – SKSK ČR.

 

„Určitě bych se tomu nebránil, Internet mládeži by do toho šel. Otázkou je, kolik by se sešlo materiálu“, říká Míla Fuček z pozice ředitele Internet mládeži. „Část aktivit SKSK ČR totiž zahrnuje i almanach Internet mládeži, který se připravuje v těchto dnech. Část akcí byla dělána společně. Pokud by almanach SKSK ČR z více jak padesáti procent obsahoval duplicitně to, co vyjde nyní v almanachu Internetu mládeži, pak by to smysl nemělo.“

 

V tom má pravdu. Navíc když se s tím nepočítalo a veškeré registrace byly skartovány, přichází tím alamanach o potenciální údaje. Za obast Prahu ale mohu potvrdit, že pražská střediska by z většiny tyto údaje dohromady dokázala aspoň přibližně dohromady dát. Velká část akcí SKSK ČR je zdokumentována i na Magazínu eKamarád.

 

„Pokud by se našly kvalitní materiály, šel bych v případě zájmu třeba i do tištěné podoby, popř. I do nějakých vzpomínkových reklamích předmětů. Myslím, že SKSK ČR by si to zasloužilo a Inteernet mládeži mu to tak trochu dluží“, říká závěrem Míla Fuček.



Přidání komentáře k článku Bude mít nějaký alamanach i SKSK ČR?



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz