Na úvodní stránku





Bomba: Ben & Mateo nazpívali hit Pavla Horňáka

Teenagerky už mají o dvojici Ben & Mateo jasno, nyní se tito dva talentovaní krasavci představují i jejich maminkám a babičkám! Kluci totiž nazpívali hit oblíbené ikony osmdesátých let Pavla Horňáka Kdo ví a natočili k němu rovnou i klip! Dvojice tak vzdala hold jak samotnému Horňákovi, tak autorovi písničky Františku Janečkovi!

 

Benedikt Kis (13) a Mateo Klimek (14) se v minulém týdnu vydali do pražského Hudebního divadla Karlín, kde vstoupili na prkna, která znamenají svět. Oblékli si koncertní outfity, Ben usedl za klavír, Mateo čapl kytaru a začali zpívat. Nejednalo se však o nějaký koncert „na černo“, ale o natáčení videoklipu k jejich čtvrtému hitu. Tentokrát ale nejde o původní text, nýbrž o hit Pavla Horňáka z dílny Františka Janečka. A kluci si tuhle písničku a natáčení užili! „Je to skvělá balada a máme radost, že se k nám písnička dostala, takže Pavlu Horňákovi i Františku Janečkovi moc děkujeme,“ říká Mateo a Ben dodává: „Moc doufáme, že se bude líbit i našim fanouškům, protože my jsme si ji okamžitě zamilovali.“

 

 

 

Singl Kdo ví je už čtvrtým hudebním počinem této dvojice, která se jen za pár měsíců stala novým fenoménem na české hudební scéně a získala si statisíce fanynek. Jejich klipy mají na Youtube.com už skoro milion zhlédnutí, a je tedy jasné, že od dob Luneticů je tu konečně podobně vzrušující boy band. Puberťačky je naprosto zbožňují a díky hitu Pavla Horňáka se kluci jistě brzy dostanou i do srdcí jejich maminek a babiček.

 

 

 

Po sérii klipů myslí nové duo i na živé koncerty. Pokud vše půjde dobře a vláda rozvolní opatření týkající se kulturních akcí, jsou kluci připraveni na jaře vyrazit na turné, zatím uvažují o sedmi velkých českých a moravských městech - Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Českých Budějovicích, Liberci a Pardubicích.

 

 

 

Klip naleznete zde:

 

https://www.youtube.com/watch?v=TNe0a94esaE

 

 

 

Ostatní klipy Bena & Matea:

 

* Píseň Beze slov - 413 000 zhlédnutí

 

https://www.youtube.com/watch?v=61BJttn4HNk

 

* Píseň Jsi moje star - 312 000 zhlédnutí

 

https://www.youtube.com/watch?v=hU3OhfD2kjU

 

* Píseň Až ke hvězdám - 260 000 zhlédnutí

 

https://www.youtube.com/watch?v=L7_3OSJ6pDc&t=80s

 

 

 

Fotografie najdete zde (kredit k fotografiím: Musico Records):

 


https://www.uschovna.cz/zasilka/FZX6ULRW3F7BCRAE-VPV/

 

 

 

Web: www.benamateo.cz

 

Instagram: www.instagram.com/benandmateo/

 

Facebook: www.facebook.com/benamateo

 

 

 



Přidání komentáře k článku Bomba: Ben & Mateo nazpívali hit Pavla Horňáka



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024



optimalizace PageRank.cz