Na úvodní stránku





Ben & Mateo potěšili Františka Janečka!

Že kluci tuhle moji písničku oživili, že si ji vybrali, z toho jsem měl samozřejmě radost. A budu jim držet palec, aby se jim na scéně populární hudby dařilo. A co bych jim na jejich cestě doporučil? Vlastně jim budu přát jen štěstí, doporučovat nic nechci, doporučování totiž není můj obor," směje se dnes už především muzikálový producent.

Vznik písničky se datuje do roku 1984, kdy domácí hudební scéně vládly Kroky Františka Janečka. Po velkém úspěchu u posluchačů se skladba objevila i na prvním Horňákově albu Dva roky prázdnin (1986). Horňák později hudební kariéru opustil, nyní pracuje jako soudce Nejvyššího soudu ČR.

Když tu písničku dnes poslouchám v podání Bena & Matea, těší mě, že má pořád ten potenciál. A jsem rád, že potěší další generaci posluchačů, přitom ji kluci pojali originálně, po svém,“ chválí Bena s Mateem František Janeček.

 

Jak je u kluků již tradicí, s novou písničkou představili i klip, a i tentokrát nešetřili na jeho produkci. Točilo se v pražském Hudebním divadle Karlín, které Ben s Mateem pojali jako svůj vysněný velký koncertní sál. A užili si jak natáčení, tak samotnou písničku.

 

Je to skvělá balada a máme radost, že se k nám písnička dostala, takže Pavlu Horňákovi i Františku Janečkovi moc děkujeme,“ říká Mateo a Ben dodává: „Moc doufáme, že se bude líbit i našim fanouškům, protože my jsme si ji okamžitě zamilovali.“

 

Singl Kdo ví je už čtvrtým hudebním počinem této dvojice, která se jen za pár měsíců stala novým fenoménem na české hudební scéně a získala si statisíce fanynek. Je tedy jasné, že od dob Luneticů je tu konečně podobně vzrušující boy band. Puberťačky je naprosto zbožňují a díky hitu Pavla Horňáka se kluci jistě brzy dostanou i do srdcí jejich maminek a babiček.

 

Po sérii klipů myslí nové duo i na živé koncerty. Pokud vše půjde dobře a vláda rozvolní opatření týkající se kulturních akcí, jsou kluci připraveni na jaře vyrazit na turné, zatím uvažují o sedmi velkých českých a moravských městech - Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Českých Budějovicích, Liberci a Pardubicích.

 

Nový klip naleznete zde:

 

https://www.youtube.com/watch?v=TNe0a94esaE

 

Ostatní klipy Bena & Matea:

 

* Píseň Beze slov - 476 000 zhlédnutí

 

https://www.youtube.com/watch?v=61BJttn4HNk

 

* Píseň Jsi moje star – 330| 000 zhlédnutí

 

https://www.youtube.com/watch?v=hU3OhfD2kjU

 

* Píseň Až ke hvězdám – 272 000 zhlédnutí

 

https://www.youtube.com/watch?v=L7_3OSJ6pDc&t=80s

 

 

Web: www.benamateo.cz

 

Instagram: www.instagram.com/benandmateo/

 

Facebook: www.facebook.com/benamateo

 



Přidání komentáře k článku Ben & Mateo potěšili Františka Janečka!



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024



optimalizace PageRank.cz